Výsledky

Pořadí Tým Body celkem
1Kure na paprice71
2Damska jizda55
3Polo kolo49


Pořadí - děti Tým Body celkem
1Letni laska27
2Ztrata casu0
3Koala lumpur0

Po hře

O akci

Hustě osídlená zatáčka před Vídní, jediný vtip, ve kterém se dá bydlet…? Přijeďte si udělat vlastní názor! ☺ Zveme vás na speciální edici Jarních toulek, tentokrát v Brně.

Hra je naplánována na sobotu 13. 6. 2020 a bude se odehrávat v jihozápadní části Brna. V rámci hry budete mít možnost prozkoumat historické centrum, protáhneme vás oblastmi, které na svou slávu ještě čekají, nebo se budete moct ztratit mezi daňky a divočáky.

Hra je určena pro 2-3členné týmy a její pojetí je jen na vás. Můžete ji pojmout jako orientační závod a poměřit síly s ostatními týmy, nebo si užít den procházkou a poznáváním Brna. Podklady a mapa ke hře, které dostanete tradičně na startu, vás navedou na zajímavá místa. Všechny týmy, které dorazí do cíle, budou odměněny večeří. A ti, kteří nasbírají nejvíce bodů, mohou vyhrát nějaký brněnský suvenýr.

Jelikož je pro většinu účastníků Brno trochu z ruky, předpokládáme, že většina z vás si návštěvu moravské metropole protáhne. Rádi vám v sobotu večer ukážeme vyhlášené bary a party místa v centru města, pokud budete mít zájem. Můžeme přidat i tipy na nedělní aktivity. Prošli jsme nabídku místních hotelů a pár zajímavých najdete na této stránce pod pravidly hry.

Organizátoři

Organizační tým, který je za akci zodpovědný a který potkáte.
Lucka a Tim

Lucka a Tim