O akci

Země umírá.

Vlivem neustálého znečišťování vodních zdrojů chemickými hnojivy, táním ledovců do oceánů, nadměrným plýtváním pitnou vodou a v neposlední řadě také naplňování nových a nových aquaparků ziskuchtivými majiteli, se i poslední zdroje pitné vody rychle vysušují.

Tím dochází k plošné desertifikaci, obilí usychá, lidé hladoví.

Naší jedinou šancí, jak přežít, je usadit se na jiné planetě. Dál od nadnárodních chemiček a chtivých majitelů aquaparků. Naší společnosti se již podařilo vytvořit funkční základnu na jedné z planet vhodných k dlouhodobé kolonizaci - na planetě Psychros. Planeta má dýchatelnou atmosféru a je podobná naší Zemi. Prvotní úspěchy našich výzkumů a jejich bezproblémový průběh nás naplňoval velkým optimismem. Ovšem to jen do poslední doby, kdy se zde začali dít poněkud zvláštní věci. Jakoby nás zde planeta nechtěla. Nejrůznější nevysvětlitelné jevy nejenže zdržují náš výzkum na této planetě, ale především nás oddalují od tolik potřebného započetí bezpečné kolonizace.

Proto naše společnost hledá právě Vás, odhodlané dobrodruhy, ty Nejlepší z Nejlepších, abyste se připojili k našemu vědeckému týmu a pomohli nám přijít záhadám na kloub a posunout tak lidský druh zase o krok blíže k novému a bezpečnému domovu.)


Zimní Technická přestávka

Pojeď si s námi na 5 dní odpočinout od ruchu velkoměsta, nasát čerstvý vzduch a sluníčko, užít si plno srandy se stejně naladěnými lidmi, kteří nezapomněli, jaké to je být zase na chvíli dětmi a hrát si bez nějakého zjevného důvodu, prostě jen proto, že je to baví.

Pro koho je Zimní Technická přestávka?

Pro každého, kdo je duchem mladý, věkem však alespoň 18 let. Pro každého, kdo se rád směje, hraje si, tráví volný čas v přírodě, je otevřen novým dobrodružstvím a poznáním.

Co budeme dělat?

Hrát všemožné hry venku i vevnitř, různé duševní i fyzické náročnosti, s hlubokým smyslem a přesahem do reálného života i bez, poznávat sami sebe i ostatní účastníky, užívat si krásné přírody, běhat i odpočívat, hrát deskové hry, zpívat za zvuků kytary, bavit se, smát se a někdy prostě jen tak být.

Kdo ZTP pořádá?

Oficiálně zapsaný spolek Technická přestávka. Reálně parta mladých lidí, které to baví a dělají to bez nároku na honorář. Tedy:

Registrace

Kdy středa 13. 2. 2019 - neděle 17. 2. 2019
Kde východní Čechy
Místo odjezdu Praha
Kdo 36 účastníků + organizátoři
Strava Plná penze (od středeční večeře do nedělního oběda)
Cena 3 250 Kč (2 850 Kč pro studenty)
Speciality Na akci se nekouří
Na tuto akci se již není možné přihlásit.

FAQ




Pokud by tě zajímalo cokoli dalšího, neváhej se na nás obrátit na ztp@technicka- prestavka.cz