O akci

Návrat do Bradavic!

Škola čar a kouzel v Bradavicích otevřela své brány novým studentům v rámci adaptačního kurzu pro mladé mudly, kteří na sobě pociťují známky kouzelnických schopností. Program je určen všem nadějným talentům, kteří již dosáhli plnoletosti a nebojí se dobrodružství, jež je v kouzelnickém světě mohou čekat. Pokročilá zkušenost s kouzlením není podmínkou, znalost kouzelnického světa ovšem studentům ulehčí začlenění do Bradavic. Slavnostní rozřazení do kolejí a první kolo samotné výuky začne v pátek 20. září ve 20 hodin. Odjezd do Bradavic je naplánován na 17 hodin.

Profesorský sbor se shoduje, že tento kouzelnický program není radno brát na lehkou váhu. Vezměte, prosím na vědomí, že výuka bude probíhat v denních i nočních hodinách. Na jednotlivých předmětech budou testovány nejrůznější dovednosti potřebné pro kouzelnický život, včetně fyzické zdatnosti, obratnosti, paměti, důvtipu a odvahy. Žáci si s sebou mohou rovněž přinést sovu, krysu nebo žábu.

Pro zvládnutí celého programu ve fyzickém a psychickém zdraví je nutné vytvořit skupiny po třech se zastoupením obou pohlaví. Skupiny tohoto složení se v minulosti naší školy ukázaly jako ty nejschopnější. Registraci do našeho programu vyplňte níže. Studenti budou vpuštěni do Bradavic podle data přihlášení do studijního programu, doporučujeme proto zájemcům o kouzelnické studium neotálet.

O co jde

Návrat do Bradavic! je další ze série mírně extrémnějších závodů v sérii TP Extreme pořádaných pod spolkem Technická přestávka. Zas tak bát se ale nemusíte - závod trvá “jen” 24 hodin v kuse, začíná v pátek večer a končí v sobotu večer (velmi však doporučujeme přespat na místě do neděle, proto je dobré s sebou mít karimatku a spacák. Přístřešek je zajištěn). Vše je inspirováno sérií knih o Harrym Potterovi a určitě doporučujeme, abyste před účastí v závodě buď zhlédli film, nebo si přečetli knížku (pokud už se tak nestalo). V závodě vás neznalost děje neomezí, ale hru si vychutnáte víc.

Budete se vzdělávat v bylinkářství, létání, péče o kouzelné tvory i přeměňování a kdo ví, jaké další úkoly vás v kouzelnickém světě čekají! Zvítězíte úspěšným plněním fyzicky i psychicky náročných aktivit, překonáváním překážek i únavy, řešení logických úloh, důvtipem i spoluprací. Strávíte navíc podzimní víkend v srdci přírody a spolu s podobně naladěnými nadšenci.

Návrat do Bradavic! je hra pro začínající i zkušené závodníky. Můžete si sáhnout na dno nebo brát závod na pohodu - strategie je na vás. Nejde ani o armádní výcvik, ani o procházku ve Stromovce. Jakou hru si uděláte, takovou ji budete mít :-).

Kdo za tím stojí

Oficiálně zapsaný spolek Technická přestávka. Reálně parta mladých lidí, které to baví a dělají to bez nároku na honorář.

Organizátoři

Organizační tým, který je za akci zodpovědný a který potkáte.
Tereza Vlasáková

Tereza Vlasáková

Potter mě provázel po většinu mého dětství. Knížky Harryho Pottera vycházely přesně tak jak jsem vyrůstala a já ty knížky prostě hltala - některé pozdější díly jsem četla s takovou intenzitou, že nejedna noc byla bezesná. Doufám, že Vás průběh i jednotlivé úkoly TP extreme budou bavit, tak jako nás bavilo je připravovat. A nezapomeňte využít mouder, která příběhy provází, například by se Vám mohlo hodit: „Důvtip je nade všechna bohatství lidí.“ (Rowena z Havraspáru, Harry Potter a Relikvie smrti)

<b>Pavlína Vágnerová</b><br />Garant akce

Pavlína Vágnerová
Garant akce

Knížky o Harrym jsou taková moje celoživotní láska. V dětství jsem o půlnoci nedočkavě přešlapovala před knihkupectvím, až vyjde nový díl, a knihy jsem pak četla i poslouchala v audio verzi v několika různých jazycích. Téma pro závod tak bylo vymyšlené docela rychle. Můj oblíbený citát je od Ginny - “Všechno je možné, pokud na to máš nervy.” Nervy budete při závodě potřebovat taky, ale hlavně věřím, že vám Bradavice a dobrodružství v nich vykouzlí nezapomenutelné zážitky!

Petra Igliarová

Petra Igliarová

Poprvé jsem byla na ZTP 2012 a pak na pár dalších ZTP i jiných menších akcích. Spolupořádala jsem první TP extrém 2012. Harryho Pottera jsem četla a viděla nespočetněkrát. Posledních 6 let ho poslouchám jako audioknihu před spaním pořád dokola :)






Radovan Igliar (Proteo)

Radovan Igliar (Proteo)

V TP komunitě od roku 2005.

Kateřina Ahne

Kateřina Ahne

Možná Vás to překvapí, ale knížky o Harrym jsem poprvé četla až minulý rok. V dětství mě nějak minuly a až teprve v minulých letech jsem začínala mít potřebu je přečíst. No a když jsem o tom předminulý rok neustále mluvila, dostala jsem k Vánocům hned dvě celé série:). Od první knížky mě svět Harryho naprosto pohltil a hltala jsem jednu knížku za druhou. Věřím, že si závod užijte!

Jarda Mach

Jarda Mach

Už je to kolem 20 let co jsem se poprvé setkal s knížkami o malém kouzelníkovi Harry Potterovi. Tehdy jsem dostal do ruky první tři díly. Trvalo jen pár dní a už jsem je měl přečtené dvakrát. Tenhle příběh mě nepřestává bavit ani po těch mnoha letech, co se s ním neustále setkávám. Ať už formou knižní, filmovou a nebo ve formě audio knihy, pořád se k němu vracím. Doufám, že se na TP extreme k příběhům plných čar a kouzel přiblížíme zase o kousek blíž :-)

Přihlášené týmy

Počet přihlášených týmů: 20

 
Název týmu Členové Zaplaceno
AlkohomoraMonča, Ondra, PjóraAno
Štamgasti od Prasečí hlavyAnn, Guy, ThomasAno
KošťataKlára, Přibík, PavelAno
VeritasérumAdam P., Ján Š., Katka Š.Ano
3 a 3/4Kája, Káťa, KubaAno
Hagridovo vejceKačka, Martin, Hledáme dobrovolníkaAno
MaNikMarťas, Niky, BáraAno
Pražští camrálistéAdéla, Matěj, MartinAno
Chloupkův dechHan, Elroy, FortosAno
Kolej Dejfovy buchtyJana Skorepova, Dejf, RomčaAno
caput communeKorci, Dan, LenkaAno
ZlatonkyLukáš, Jana, KáťaAno
Dobbyho ponožkyJiří Kokavec, Aneta Ransdorfová, Tereza VelkáAno
Bumbálova armádaVerča, Kuba, LiduAno
Felixův ŘádMerry, Robbo, CopiAno
Gerlev teamKamila Obrázková, Václav Obrázek, Sandra HoffmanováAno
PobertovéKlára, Šárka, HonzaNe
Prchajici MysMichal, Hana, TBDNe
Wizards UnitedMartin Svítek, Zuzanka Medvecká, Veronika SimonováNe
ZuzanielZuzka, Dan, DoplnímeNe

Registrace

Cena 2700 Kč / tým
Termín 20. 9. - 22. 9. 2019
Lokalita Území ČR (bude upřesněno těsně před závodem)
Počet týmů Maximálně 20
Týmy Smíšené po 3
Seznamka (Hledám tým/člena) Dokument zde
Číslo účtu 2100255640/2010
Přihlášených týmů 20 / 20
Na tuto akci se již není možné přihlásit.