O akci

Cítíš tu gravitační tíži den co den na Zemi? Je ti ta naše modrá placka/koule těsná? Chceš změnit perspektivu? Před 50 lety jsme přistáli na Měsíci. Pojďme se podívat ještě dál. Zúčastni se našeho výcviku a staň se hvězdoplavcem! Čeká tě 9 nezapomenutelných dní v našem Vesmírném výcvikovém středisku v jižních Čechách, vybaveném komfortními podsadovými stany.



O co jde?

Tak předně, nemusíš mít strach. :-) Technická přestávka je letní tábor - a taky parta mladých lidí, kteří nezapomněli, jaké to je být zase na chvíli dětmi a hrát si bez nějakého zjevného důvodu, prostě jen proto, že je to baví. Akce je určena především studentům vysokých škol, vítáme ale i ostatní dospělé, kteří si rádi hrají.

Klademe si za cíl sbližovat lidi podobného ražení a vytvořit pro ně odpočinkový, zábavný a trochu i vzdělávací tábor pro poznání sebe sama a navazování nových přátelství. Na programu jsou hry všeho druhu – fyzicky či intelektuálně náročné, denní i noční, jednoduché i komplexní, společenské, orientační či šifrovací a to jak pro týmy, tak jednotlivce. Každý rok se snažíme vymyslet něco nového, ale naším cílem zůstává aktivní a zábavný odpočinek.

Spoj se s námi na Facebooku

Organizátoři

Organizační tým, který je za akci zodpovědný a který potkáte.
Radek Doubrava

Radek Doubrava

Šárka Procházková

Šárka Procházková

Honza Tožička

Honza Tožička

Klára Pavlišová

Klára Pavlišová

Pavel Šrámek

Pavel Šrámek

Registrace

Cena 4 500 Kč
Termín 2. 8. - 10. 8. 2019
Lokalita Jižní Čechy
Počet účastníků Maximálně 36
Číslo účtu 2100255640/2010
Přihlášených účastníků 27 / 36
Na tuto akci se již není možné přihlásit.

FAQ