Výsledky

Týmy

Týmy s kočárky

O akci

CKTP je spojení turistiky a hry. Každý tým dostane mapu a průvodce, což bude zároveň zadání hry s různými úkoly. Tým, který získá nejvíc bodů, zvítězí. Ovšem hlavním cílem není vyhrát, ani zúčastnit se, ale užít si víkend s kamarády a poznat překrásnou Litomyšl, takže nečekejte žádný zběsilý závod! O čas tady nejde. Litomyšl má co nabídnout. Památky zapsané v UNESCO a osobnosti jako Bedřich Smetana nebo Olbram Zoubek jsou jen ten zlomek ledovce, který vidíme až z Prahy. V Litomyšli se dostane i na zbytek zajímavostí.

Program

Pátek po práci odjezd z Prahy, sraz 18:30 na Hlavním nádraží

Sobota celý den hra

Neděle dopoledne hra

Neděle poledne společný oběd, vyhlášení výsledků

Neděle odpoledne odjezd do Prahy, příjezd pravděpodobně ve 20:04

Doprava

Společně pojedeme vlakem z Prahy v pátek v 18:58 z Hlavního nádraží. Příjezd do Litomyšle asi v půl desáté večer, od nádraží k ubytování je to asi kilometr chůze. V neděli odpoledne se do Prahy vrátíme samozřejmě také vlakem.

Ubytování

Obě noci přespíme přímo v centru Litomyšle, kamenem byste dohodili na unikátní fasádu litomyšlského zámku. Více o ubytování si můžete přečíst přímo zde: https://esclitomysl.cz/ubytovani resp. https://esclitomysl.cz/rezervace/typyPokoju. K dispozici máme pokoje s různým počtem lůžek a různého typu za různou cenu. Počet lůžek v hostelových pokojích (300 Kč osoba / noc) je omezený, takže kdo dřív přijde, ten dřív mele. V ceně hostelového ubytování není snídaně (lze přiobjednat za 120 Kč jedna). Hotelové pokoje vyjdou 800 nebo 1100 Kč osoba / noc, snídaně je v ceně. Konkrétní obsazení pokojů vyřešíme individuálně. Při registraci do poznámky uveďte preferovaný typ ubytování (hotel / hostel se snídaní / hostel bez snídaně). Domluvíme se spolu a celkovou cenu spočítáme podle vybraného pokoje.

Cena

Cena za dvoučlenný tým je 1000 Kč plus ubytování. Cena pro tříčlenný tým 1450 Kč plus ubytování. Cena zahrnuje hru a materiály k ní, cestu vlakem tam a zpět a společný oběd s vyhlášením výsledků v neděli.

Organizátoři

Organizační tým, který je za akci zodpovědný a který potkáte.
Hana Hajasová

Hana Hajasová

Zuzana Turková

Zuzana Turková