Hlavní strana - Technická přestávka | Facebook | Kontakt

Nudíš se? Už nevíš, co pořád dělat? Všude jsi byl, všechno znáš? Už tě jen tak něco nepřekvapí? Chtělo by to něco fakt speciálního, že jo? Ale nic tě nenapadá, co?

Nech to na nás…

Jsme zážitková organizace “Tam Pojedeš!” a máme pro tebe vskutku nevšední dovolenou! Přihlas se a připravíme ti zážitek na míru, na který nezapomeneš.

Co k tomu potřebuješ? Pouze čas a tři tácy. Máš obojí? V tom případě neváhej a vyraž s námi!

Zimní Technická přestávka

Pojeď si s námi na 5 dní odpočinout od ruchu velkoměsta, nasát čerstvý vzduch a sluníčko, užít si plno srandy se stejně naladěnými lidmi, kteří nezapomněli, jaké to je být zase na chvíli dětmi a hrát si bez nějakého zjevného důvodu, prostě jen proto, že je to baví.

Pro koho je Zimní Technická přestávka?

Pro každého, kdo je duchem mladý, věkem však alespoň 18 let. Pro každého, kdo se rád směje, hraje si, tráví volný čas v přírodě, je otevřen novým dobrodružstvím a poznáním.

Co budeme dělat?

Hrát všemožné hry venku i vevnitř, různé duševní i fyzické náročnosti, s hlubokým smyslem a přesahem do reálného života i bez, poznávat sami sebe i ostatní účastníky, užívat si krásných hor, běhat i odpočívat, hrát deskové hry, zpívat a hrát na kytaru, bavit se, smát se a někdy prostě jen tak být.

Kdo ZTP pořádá?

Oficiálně zapsaný spolek Technická přestávka. Reálně parta mladých lidí, které to baví a dělají to bez nároku na honorář. Tedy:

Ota Ahne

“Mé první TéPéčko bylo relativně nedávno, a to právě zimní v roce 2016. Postupně jsem začal jezdit na všechny akce a účastnit se i drobných akcí v rámci komunity. Po organizování posledního letního TP a Temné Prahy jsem sestavil tým těchto energických lidí a ujal se ZTP. Těším se na tebe!”


Kačka Krymláková

“V TéPéčku jsem stejně jako Ota od roku 2016, na podzim jsem se rozjela organizováním Temné Prahy a těším se z plánování ZTP. Můj život je jinak vcelku stabilní a beze změn, takže orgování je pro mě velkou výzvou a parádním zpestřením dlouhých zimních večerů.”


Martin Kudrna

“Na TéPéčku jsem doposud byl jako účastník a hrozně mě ty tábory baví. Nevýhoda toho je jediná - člověk si užije lidi okolo TP hlavně během tábora, což je jen pár dní. Tak jsem se rozhodl orgovat a prodloužit si tu zábavu na několik měsíců v rámci příprav. A zatím si to užíváme na 120%!”


Lenka Šedová

“Jestli někdy v souvislosti s TP uslyšíte pojem “emohry”, je dost reálná šance, že uslyšíte moje jméno v další větě. Původní význam je “emotivní”, ale vlastně se to vžilo jako krycí jméno pro všechny aktivity s tak trochu jinou atmosférou, psychohry, reflexe, ... Tak to je přesně to, co mě baví! Zároveň jako zdravotník akce lobuju za vaší psychickou i fyzickou bezpečnost - v praxi jsem ta, co pořád připomíná, abyste nosili pokrývku hlavy a dostatečně pili. :-)”


Pája Vágnerová (býv. Kadlecová)

“TéPéčko byla láska na první pohled :) Od léta 2016, kdy jsem na tábor vyrazila poprvé, se snažím účastnit co nejvíce akcí. Nejvíc mi přirostli k srdci lidi, které TP sdružuje - aktivní, hraví a vysmátí, a jedinečná atmosféra, kterou dokáží vytvořit. Letošní ZTP organizuji hlavně proto. Není to práce, je to zábava.”


Daniel Vála

“Bojíte se, že si z vás někdo na TéPéčku vystřelí? Napálí vás? V noci provede kanadský žertík? ... Nemůžu vám zaručit, že se to nestane. A pokud se to stane, pravděpodobně za tím stojím já.”



Máš otázky? Napiš nám na ztp@technicka-prestavka.cz nebo koukni do FAQ (často kladené dotazy).


FAQ

(Často kladené otázky)

Kdy

středa 21. 2. (12:30)
-
neděle 25. 2. 2018

Kde

Chata v českých horách

Místo odjezdu

Praha

Kdo

36 účastníků + organizátoři

Strava

Plná penze (od středeční večeře do nedělního oběda)

Cena

3 250 Kč (3 000 Kč pro studenty)

Speciality

Na akci se nekouří
login