O akci

Ve stále komplexnějším světě je potřeba skutečných hrdinů. Hrdinů, kteří mají oči všude, ale přitom nejsou vidět. Hrdinů, kteří se lusknutím prstů dokáží stát opraváři, čišníky, bezdomovci i vzdálenými příbuznými, když si to situace vyžaduje. Hrdinů, kteří dokáží několik hodin klidně stát a sledovat, co se kolem děje, aniž by budili podezření. Hrdinů, kteří se nebojí dlouhých cest ani krátkých nocí.

Že tak daleko ještě nejsi? Nevadí. Všem odvážným zájemcům nabízíme unikátní týdenní výcvik vedený týmem zkušených tajných agentů. Co práce takového špióna obnáší? Máš příležitost si to zkusit! Budeme trénovat fyzickou i psychickou odolnost, způsoby utajené komunikace i schopnost pozorovat a splynout s okolím. A kdo ví, možná se k tobě dostane i ultimátní pozvání na TOP SECRET nasazení!

O co jde?

Tak předně, nemusíš mít strach. :-) Technická přestávka je letní tábor - a taky parta mladých lidí, kteří nezapomněli, jaké to je být zase na chvíli dětmi a hrát si bez nějakého zjevného důvodu, prostě jen proto, že je to baví. Akce je určena především studentům vysokých škol, vítáme ale i ostatní dospělé, kteří si rádi hrají.

Klademe si za cíl sbližovat lidi podobného ražení a vytvořit pro ně odpočinkový, zábavný a trochu i vzdělávací tábor pro poznání sebe sama a navazování nových přátelství. Na programu jsou hry všeho druhu – fyzicky či intelektuálně náročné, denní i noční, jednoduché i komplexní, společenské, orientační či šifrovací a to jak pro týmy, tak jednotlivce. Každý rok se snažíme vymyslet něco nového, ale naším cílem zůstává aktivní a zábavný odpočinek.

Spoj se s námi na Facebooku

Organizátoři

Organizační tým, který je za akci zodpovědný a který potkáte.
Martin Koretz

Martin Koretz

Nikča Bělousová

Nikča Bělousová

Klárka Hausmannová

Klárka Hausmannová

Lukáš Hochmann

Lukáš Hochmann

Pavel Horňák

Pavel Horňák

Vítek Kubeška

Vítek Kubeška

Vašek Potoček

Vašek Potoček

Janča Skořepová

Janča Skořepová

Anička Šírová

Anička Šírová

Pája Vágnerová

Pája Vágnerová

Ifka Hrubá

Ifka Hrubá

Lenka Šedová

Lenka Šedová

Registrace

Cena 4500 Kč, do 30. 6. 2018 jen 4000 Kč
Termín 11. 8. - 19. 8. 2018
Lokalita Západní Čechy
Počet účastníků Maximálně 36
Číslo účtu 2100255640/2010
Přihlášených účastníků 35 / 36
Na tuto akci se již není možné přihlásit.

FAQ