Hlavní strana - Technická přestávka | Facebook | Kontakt

Zimní Technická přestávka

Pojeď si s námi na 5 dní odpočinout od ruchu velkoměsta, nasát čerstvý vzduch a sluníčko, užít si plno srandy a kopec legrace se stejně naladěnými lidmi, kteří nezapomněli, jaké to je být zase na chvíli dětmi a hrát si bez nějakého zjevného důvodu, prostě jen proto, že je to baví.

Letos prozkoumáme pěšky i na běžkách opomíjené jáchymovsko v Krušných horách, kde se napsala nejedna kapitola českých i světových dějin.

Pro koho je Zimní Technická přestávka?

Pro každého, kdo je duchem mladý, věkem však alespoň 18 let. Pro každého, kdo se rád směje, hraje si, tráví volný čas v přírodě, je otevřen novým dobrodružstvím a poznáním.

Co budeme dělat?

Hrát všemožné hry venku i vevnitř, různé duševní i fyzické náročnosti, s hlubokým smyslem a přesahem do reálného života i bez, poznávat sami sebe i ostatní účastníky, užívat si krásné přírody Krušných hor, běhat i odpočívat, hrát deskové hry, zpívat za zvuků kytary, bavit se, smát se a někdy prostě jen tak být.

Proč ten název Zimní Technická přestávka (ZTP)?

Zimní, protože je v zimě (nečekaně). A Technická přestávka, protože akce původně vznikla před deseti lety jako odpočinek od techniky především pro studenty ČVUT.

Kdo ZTP pořádá?

Oficiálně zapsaný spolek Technická přestávka. Reálně parta mladých lidí, které to baví a dělají to bez nároku na honorář. Tedy:

  • Radek Doubrava
  • Michaela Damborská
  • Vojtěch Luhan
  • Lukáš Hochmann

Termín

středa 15.2.2017
-
neděle 19.2.2017

Kde?

Krušné hory

Doprava?

společná vlakem a autobusem z Prahy

Kdo?

31 účastníků

Cena

Studenti 2950,-
Ostatní 3250,-

Akce je nekuřácká
login