Hlavní strana - Technická přestávka | Facebook | Kontakt

Letní Technická přestávka 2017

aneb posTaPo - Nová naděje

Dne 2. 8. 2019 skončila lidská civilizace, jak jsme ji znali. Znovu zažehnutý konflikt mezi Spojenými státy a Severní Koreou eskaloval do jaderné války, do níž se záhy zapojily i další mocnosti. Největší aglomerace zmizely v tisících atomových hřibů a následné lesní požáry vynesly do nebe tolik popela a prachu, že zaclonily slunce. Země se na mnoho let ponořila do nukleární zimy.

Ne všichni lidé se ale stali obětí této apokalypsy. V ohromných podzemních krytech přežila nejrůznější směsice lidí, kteří se do nich stačili v kritickém čase schovat...

Sluníčko konečně zase hřeje a občasné pošmourno a deštík už nevěstí smrt ozářením. Jaro uteče jako voda a brzy tu bude léto a prázdniny. Také už přemýšlíš, co podnikneš a kam vyrazíš? Je tvým snem jíst jahody velikosti melounů a prozkoumat středočeskou jadernou pustinu? Tak co jet na náš dospělácký tábor?

O co jde?

Letní Technická přestávka je tábor určený především studentům vysokých škol, vítáme ale i ostatní dospělé, kteří si rádi hrají. Klademe si za cíl sbližovat lidi podobného ražení a vytvořit pro ně odpočinkový, zábavný a trochu i vzdělávací tábor pro poznání sebe sama a navazování nových přátelství. Proto se můžete těšit na následující:

Zajímá-li tě cokoli dalšího, neváhej napsat na tp@technicka-prestavka.cz, rádi ti odpovíme, nebo nás sleduj na Facebooku Technické přestávky, kde najdeš i fotky z předchozího ročníku tábora, nebo na Facebook události LTP2017.

Tým organizátorů

  • Lukáš Hochmann
  • Kačka Cmuntová
  • Elen Szolgayová
  • Lenka Šedová
  • Ota Ahne
  • Mirek Erben
  • Vlasta Peksa
  • Vašek Potoček
  • Daniel Vála

Co o předchozích letních táborech říkali účastníci?

"LTP je tábor který se neopakuje. Většina her a aktivit jsou vymyšlené pouze kvůli tomuto táboru, pak už se 'vyhodí'. To mi přijde jako velmi unikátní a přitažlivá věc na tomto táboře, vše co se zde stane, se stane jen jednou. Samozřejmě nelze opominout, že zde člověk pozná velmi zajímavé a aktivní lidi, co mají rádi dobrodružství, přemýšlení a společenské zábavy."

Korči

"První, s čím si LTP spojuji, je prostě super parta kamarádů. Nikde jinde se mi nestalo, že bych cítil až tolik sounáležitosti a porozumění. TP prostě spojuje, a díky míchání starých a nových účastníků i přirozenou cestou přitahuje, lidi podobného ražení. Nejlepší na tom je, že to funguje, především díky dalším akcím pořádaným organizovaně nebo spontánně přes celý rok. Znám ten pocit strávit prima čas na táboře, ale pak do příštího léta už na kamarády a zážitky jen vzpomínat. Technická přestávka to vzala za jiný konec, a to právě ten správný."

Vašek

"To, co mi na celé Technické přestávce přijde výjimečné, je parta lidí. Lidí, kteří po celý rok spolu podnikají nepřeberné množství akcí. A jak tyto lidi lépe poznat, než týdnem stráveným společně hrami, soutěžemi a aktivitami v přírodě?"

Luky

"Na letní tábor Technické přestávky pojedu moc rád hned z několika důvodů. Prvním je, že je to opravdu skvělý letní tábor, se vším co k letnímu táboru patří a co si pamatujeme z dob, kdy jsme byli menší. Táborové hry a úkoly jsou sice zapeklitější a dostaneme víc do těla než jako děti, ovšem za odměnu si večer dáme u táboráku ke kytaře i pivo. Druhým důvodem jsou další účastníci tábora, ať „staří známí“ z minulých táborů nebo jiných akcí Technické přestávky, tak i spousta zajímavých lidí nových, co jsou na táboře poprvé. Všichni dohromady vždy vytvoří krásnou pohodovou atmosféru. Třetím důvodem je, že si na táboře výborně odpočinu od „běžných“ starostí, protože všechny starosti si za mě dělají skvělí organizátoři."

Mirek