Hlavní strana - Technická přestávka | Facebook | Kontakt

Jarní Toulky Prahou 2017

Ať už pojmete akci jako běžecký závod nebo vycházku, strávíte den venku, dostanete se do míst, kde jste nikdy nebyli, o nichž jste nevěděli nebo jste je podceňovali a uvědomíte si, že vlastně Prahu pořád ještě neznáte.

Neříkáme, kudy a kam máte jít. Neříkáme, jestli se více vyplatí běžet na vzdálená místa do kopců, nebo jít v klidu s kočárkem podél řeky. Je to SPORT. Je to STRATEGIE. Je to SETKÁNÍ S PŘÁTELI.

Na startu dostanete mapu s vyznačenými obodovanými místy, na kterých budete zjišťovat jednoduché dohledávky. Sami si určíte, kam půjdete. Žádné MHD. Jen nohy a 7 hodin na to, abyste se dostali s co nejvíce body do cíle. Nezávisle na tempu, které zvolíte, se vám bude tento den zdát krátký, protože jako všechny hezké zážitky rychle uteče. Cíl toulek je proto umístěn do restaurace, kde se všichni opět sejdou na vyhlášení výsledků a kde se bude pokračovat již ve vlastní zábavě.

Kudy se budete toulat?

Kdo si prohlédl místa navštívená v minulých pěti letech, jistě nebude překvapen. Ano, poslední větší neprochozená oblast pokrývá členité území Strašnic, Záběhlic, Hostivaře a části Jižního města. Těšit se můžete jak na lesy a parky, tak i na sídlištní zástavbu nebo vilové domky. Všude tam jsme hledali zajímavá místa.

Mapka přehledka ročníků

Organizátoři

Akci zaštiťuje Technická přestávka z.s.

Novinky a aktuality můžete sledovat též na Facebooku akce