Hlavní strana - Technická přestávka | Facebook | Kontakt

Program

Chceš zažít bezesné noci nad zapeklitou hádankou? Chceš poznat, co je to bloudění v lese? Chceš si projít noční stezkou odvahy? Chceš si ulovit své zvířátko? Chceš zjistit, co je to opravdu hluboký zážitek?

Po přečtení těchto řádků je ti asi jasné, že Technická přestávka nebude určena lidem, kteří si ideální dovolenou představují jako celodenní popíjení piva v chatě a pospávání večer u televize.

Pokud ale čas raději trávíš aktivnějším odpočinkem, Technická přestávka bude pro tebe to pravé. A nemusíš se bát, buřty, táborák, rybník i další věci chybět rozhodně nebudou ;-)

Opravdu se nemusíš bát, že by ses nudil. Letošní Technická přestávka se bude nést opět v aktivním duchu. V deseti dnech prožiješ nejedno dobrodružství, ale vždy kolem sebe budeš mít lidi, kteří tě podrží.

Cílem tohoto tábora není jen zábava, ale i poznáváni nových lidí a nacházení nových přátelství. Odměnou ti budou nové zkušenosti a dovednosti a možná pak i vítězství v nejrůznějších hrách. Sám to nezvládne nikdo.

Každý si přijde na své. Intelektuál, sportovec i jinak duševně narušený ;-). Je jedno, jsi-li chlap nebo ženská, malá či velký, modelka nebo FELák. Každý bude mít šanci v něčem vyniknout.